2010.04.28. Inárcs,

Inárcs - Maglód TC 3:7

Az első Pest Megyei Kupa, első selejtező meccsén sikerült nyernünk. Az első gólt már az elején megszereztük, de nem maradt el a kontra, egy-két percen belül ki is egyenlített az ellenfél. Az első félidőben így azért volt miért izgulni, hiszen második gólunkat is kontra követte. De ez után jött a fordulat, további két gólunk, 2:4 után már miénk volt a játék. A második félidőben egy 11-esnek köszönhetően kaptuk a 3. gólt. Fontos tény, hogy ez alkalommal nem volt kapusunk, sajnos nem tudtak eljönni, így mezőnyjátékosaink közül kertült ki a kapus. Pontosabban többen is, egymást váltva. Bátorságra vall beállni a kapuba minden gyakorlat és felszerelés nélkül, így ezúton is köszönet Reginek, Nyunyónak és Zsaninak, aki meglepően jól látta el ezt a posztot. A gólokat Gréta, Réka, Vera és Bia rúgta, akinek ez volt az első gólja éles meccsen, így külön gratulálunk neki!

1 komment

Címkék: maglód tc

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr371961381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hathathat 2010.04.29. 10:19:45

A sok jó mellett azért meg kell jegyeznem, hogy a teljes csapatjáték, a bizalom (kiváltképp a meccs elején, de később is megesett) még mindig nem a csapat erőssége. Kétségtelenül mindenki más képességekkel rendelkezik, de láttam én már gyengébb összképességű csapatot is sokkal jobban játszani, mert kihasználták a 8+1-et, figyeltek egymásra, bíztak egymásban és a jobb képességű ellenfelet a csapatjáték egységével játszották ki. Nem 2-en, vagy 4-en, hanem 8+1-en. Hosszútávon egy csapatjátékban az egyéni teljesítmények önmagában nem hozzák az eredményeket. Ez az én véleményem, lehet velem vitatkozni, nem egyet érteni, itt a lehetőség... rengeteg a hely...
süti beállítások módosítása