A csapat első bajnokságában 22 meccset játszott. 3 alkalommal győzött, 1 meccsen döntetlent ért el és ezzel a 11. helyen zárt. A gólarány: 20 rúgott és 96 kapott. Röviden összefoglalva a két szezont: hullámzó lelkesedés, odaadás és teljesítmény. Az azért jó, hogy már első alkalommal nem az utolsó helyen végeztünk, de mind tudjuk, hogy egy jobb helyezésre is megvolt minden esélyünk, s rajtunk múlott.

A következő évadban sok változás lesz a csapat életében. Magában a bajnokságban, az induló csapatok körében is lesznek változások, de ennél is fontosabb, hogy a csapat is módosul játékosi és edzői tekintetben egyaránt. De erről többet majd az évzáró után...

Köszönjük minden kedves, lelkes és leginkább kitartó szurkolónknak, hogy hol halkabb, hol harsányabb jelenlétükkel segítettek, bíztattak minket!

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr572044158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása