hathathat 2010.08.31. 00:11

¿Eso es todo?

Egyfelől ezúton szeretnék elnézést kérni... Hogy miért is? Mondhatnám, hogy mert nem búcsúztam el, de mégsem mondhatnám, hisz csak "nyaralni" utaztam el. Aztán kinél, hogy szokott ez lenni, nálam egyre inkább úgy, hogy tovább maradok is szokott belőle lenni. No hát megint maradtam, csak most tán tovább, mint két fociidény közötti idő.

Személyes, nélkülözhető lényemnél fontosabb tény, hogy egyre inkább azt hallom, hogy volt csapat, nincs csapat, avagy tán még van, de és illetve nem hallok semmit a csapatról, nem olvashatok sehol... ??? Hogy is van ez? Ennyi volt? Ennyi az egész???

UGYE NEM!

Kinek fogom elmesélni, hogy milyen egy spanyol csapatban játszani, kinek fogom megmutatni, hogy miket tanultam tőlük? :((( S hogy fogok nekik az otthoni csapatról képeket mutatni, a fejlődésről és az eredményekről mesélni? :(((

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr982260413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása