hathathat 2009.10.12. 13:56

a hatodik

2009. október 10. Budapest II.,
Hidegkúti SC - Maglódi TC.

Végre vagy nem végre, de beköszöntött az ősz. Ez volt az első olyan meccsünk, hogy nem ragyogott a nap, sőt, amikor elindultunk Hidegkútra még zuhogott az eső. Őszintén szólva azt gondoltam, ez kicsit tompít a lelkesedésen, s kevesebben leszünk, de örülök neki, hogy nem így lett, volt bőven cserénk, s nem vette senki kedvét az eső. Mire a pályára értünk, már csak szemerkélt.

Hát a pályára, ja. Nevezzük pályának, bár inkább dagonyázni lehetett a terepen mint futni. De most már ez lesz a jellemzőbb, nem a száraz talaj. Máshogy pattan a labda, máshogy jön ki a lépés, de ezt is meg lehet szokni. Mivel mindkét felet egyaránt érinti, így a lényegen nem változtat. Játszani kell, mindent beleadni, csinálni.

Azt hiszem ezúttal ezzel nem is volt probléma, nagyon bennünk volt az akarás, rengeteg helyzetünk és lehetőségünk volt, a levegőben érezni lehetett hogy gólt, gólt, gólt rúgunk. Végül ez sajnos mégsem teljesedett be, s mivel az elején egy szerencsétlen véletlen miatt kapott, a kaputól csak pár méterre elvégzett, s így aligha védhető rúgás miatt mi kaptunk egy gólt, így sokunk várakozásával ellentétben mégsem mi nyertünk.

De a tavaszi forduló alkalmával, hazai pályán ismét megmérkőzünk, s mi nyerünk! Pont és tény!

S akkor álljon itt a szokásos hivatalos értékelés - www.maglodtc.hu:

Papp Tibor (edző): "Az első félidőben egy szerencsétlen szituáció utáni büntetőből hátrányba kerültünk. Ezután mindent megtettünk az egyenlítés érdekében, de a szerencse ma elpártolt csapatunktól.
Gratulálunk a hazaiaknak!"

 

2 komment

Címkék: maglód tc

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr561444959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-br- 2009.10.13. 18:27:17

Sziasztok! Felraktam a tudósítást a maglodtc.hu-ra. Eddig is fennt volt, csak a "Hírek, események" menüben. Legközelebb egyből átrakom a saját menütökbe is. Frissült a tabella is!
Hajrá csajok!!!!!! :)

CSFfanatik · http://noifoci.blog.hu 2009.10.14. 16:15:00

Szia -br-!
Köszi az infót, frissítettem is a postot!

Köszi
süti beállítások módosítása