2009. szeptember 27. Budapest II.,
Pénzügyőr SE - Maglódi TC.

Hát a focival eljutottunk Budapestre is. :) Ezúttal az indulást kicsit későre időzítettük, s a meccs kezdete előtt csak nem sokkal érkeztünk kicsiny fővárosunk II. kerületébe. A bemelegítésre így alig maradt idő, ami szerintem kicsit meg is látszott a pályán. A holtpont inkább ott jött el, s nem ahogy lennie kéne, még a bemelegítés közben.

Az ellenfél csapat viszont igen korrekt volt, az eddigi legszinpatikusabb, az egész játék normális mederben zajlott, anyázások és direkt durvulásoktól mentesen. Talán mondhatnánk, hogy igen, ez már egy profibb hozzáállás. A fair play díjat az első négy forduló után nekik ítélném, de még sok meccs van az idényben, s hátha akad még nevező, aki részt vehet e versenyben. Talán érdemes lesz erre is egy szavazást indítani hamarosan... :)

Ezúttal az edzőnk nem tudott eljönni a meccsre, így "baráti segédedzőnk" szedte rendbe a csapatot, irányította az eseményeket. Ezúton is köszönet érte! Várjuk a hivatalos véleményt a weboldalra tőle, hogy itt is állhasson a meccs korrekt értékelése. :)

Hogy senki ne maradjon le róla, aki nem tudott jelen lenni: az üvöltés ezúttal Maglód helyett Patkós volt.

A végeredmény 8:0 lett. Nem szépíteni akarom az eredményt, de ne feledjük, azt se, hogy az egyik lejobb csapat ellen játszottunk, no meg azt se, hogy mi csak fél éve kezdtük az ismerkedést a focival. Tény, hogy nem a mostani volt a legösszeszedettebb játékunk, nem a legjobb formánkat hoztuk, sokat kell még tanulnunk, fejlődnünk. Ezen vagyunk, ezen leszünk!

Október 3-a jó napnak ígérkezik, hogy megmutassuk, ennél azért jobbak vagyunk, többet tudunk, összeszedetten, koncentráltan élvezetes játékkal tudjuk szórakoztatni szurkolótáborunk!

Találkozunk október 3-án 13:30-kor Maglódon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr631412531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása