2009. szeptember 12. Maglód,
Maglódi TC - Híd-Unió.

Második meccsünk egyben az első hazai volt. Kettős ez az érzés, hiszen egyfelől jó otthoni pályán lenni, játszani, másfelől valahogy az emberen kicsit nagyobb a nyomás, hisz mégiscsak hazai szemek látják.

Érdekesen kezdődött a meccs. Először is a vendég csapat kivonult, igen focis alkatukat látva már elgondolkodott az ember a meccs kimenetelén. Aztán a kapu rögzítése se volt olyan egyszerű, de egy-egy pár tíz kilós kő segítségével az is összejött. Ezt követte a kedvnek és a bemelegítésnek is egyaránt ártó hosszú, épp hogy nem 30 perces várakozás. Várakozás a bíróra, aki nem tudott bejutni a bírói öltözőbe, mert az már foglalt volt a műfüves pályán még tartó kézilabda mérkőzés bírója által. De azért csak sikerült 30 percen belül maradni, s elkezdődhetett a meccs.

A meccsel kapcsolatban ismét edzőnk szavait idézném, melyek a hivatalos weboldalon, a maglodtc.hu olvashatók: Küzdős, hajtós mérkőzésen igazságos eredmény született. Ezzel én is csak egyetérteni tudok. :) Így volt, küzdött, hajtott mindenki, mindkét oldalon voltak lehetőségek, de végül gól nem született. Előzetes gondolatainkhoz képest igen jó lett a végeredmény. Ismét örültünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr191404207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása