2009. szeptember 19. Maglód,
Maglódi TC – Kerepes.

Minden meccsnek van egy olyan körülménye vagy eseménye, amitől más lesz, mint a többi, amit említve rögtön mindenkinek eszébe jut az a bizonyos meccs. A harmadik fordulós mérkőzésünk inkább csatának volt mondható, s sajnos, mint egy igazi küzdelem, veszteségekkel jár. Akárhogy is próbálnám szépíteni, egy tisztességesnek nem mondható, s leginkább utánanyúlós eseménynek nevezhető lökés/rúgás következtében csapatunk góllövője kulcscsonttörést szenvedett.

Ezúton is mielőbbi és teljes felépülést Dóri! Visszavárunk!

Ezért csupán sárga lap járt az okozónak! NC! A minimális, fair play és emberség diktálta bocsánatkérés pedig - a hallótávolságon belül állók elmondása szerint – elmaradt. NC!

Ami pedig a 70 percet illeti, leginkább azt mondhatnám, hogy nem pont a legjobb formánkat hoztuk, voltak olyan hibák, amiket már egy ideje sikerült mellőznünk, s még a szerencse se állt mellénk (bár ez nem is sokat változtatott volna). A végeredmény 1-5 lett. www.maglodtc.hu-n olvasható edzői kommentár: Rutinos ellenfeleünk kiméletlenül kihasználta a hibáinkat és megérdemelten győzőtt! Sajnos gyermeteg gólokat kaptunk!” Ezúttal így nem szereztünk pontot, de majd legközelebb!

 

1 komment

Címkék: maglód tc

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr981404333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

henk 2009.09.28. 20:30:52

Ne szivassatok! Ezért csak egy sárga! Az hogy lehet??? Ezért minimum piros lap jár, de inkább többmeccses eltiltás! Vagy a csajoknál ez máshogy megy? Ilyen durva egy női meccs, hogy ez csak sárgának számít? Ezek után tuti kimegyek megnézni egy meccset!
süti beállítások módosítása