Eljött az idő, hogy edzőmeccset vívjunk, pontosan fogalmazva, már volt esély arra, hogy 2*20 percet sok cserével, 3/4-es pályán túléljünk fizikálisan. Hát túléltük, s az elsőt követő edzőmeccsekhez képes még igen jók is voltunk eredményben. Az egész nyarat végigfociztuk heti 3 edzéssel a szabadban. Kezdetben a jó minőségűnek egyáltalán nem mondható 3/4-es edzőpályán, majd idővel, küzdéssel és változásokkal az igen jónak mondható normál pályán (is). Közben hétvégente igen sok edzőmeccset játszottunk mindenféle korú és nemű csapattal, de annak ellenére, hogy sokat fejlődtünk, sokszor talán jobbak is voltunk mint az ellenfél csapat, a focit mégiscsak gólra játsszák..., s ebben annyira nem remekeltünk.

A háttérben az igazolások, orvosik intézésének időszaka volt ez, s közben a csapat is egyre inkább csapattá lett, ha még a pályán nem is teljesen, de össze érett.

Levegőkapkodási szint: 20-35 perces meccsek szabadban, 3/4-es pályán

 

A bejegyzés trackback címe:

https://noifoci.blog.hu/api/trackback/id/tr391389228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása